Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

ÚJRATÖLTHETŐ-KÖZÖSSÉGI TÁNCELŐADÁS


Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

2017. szeptember 8. 19:00

„HA SOSE HALUNK MEG”

Egyre több hírmorzsa jut el hozzánk, olyan pozitív ígéretekről, melyek a tudomány és a technológia egy-egy részterületének fejlődése folytán belátható távolságba helyezik az emberi élet szinte korlátlan meghosszabbíthatóságát. Az örökélet perspektíváját az egyéni élet szintjén egyértelműen pozitívan fogadjuk, azonban ideje számot vetnünk azzal is, hogy ha megvalósul, alapjaiban változtatja meg társadalmi berendezkedésünket, a gazdaság szerkezetét, a jogrendszert és családi viszonyainkat is.

Ezen változások iránya pedig egyáltalán nem feltétlenül pozitív, ezért fontosnak tartjuk, hogy elinduljon ezekről a kérdésekről egy társadalmi párbeszéd. Ennek megindítására tettek kísérletet e futurológiai pamflet formájában Juhász Kata koreográfus és a Szenior Örömtánc Csapat tagjai.

„A generációs szakadék áthidalásában is újító az első hazai közösségi táncelőadás, az Újratölthető, amiben Juhász Kata Társulata az örök élet utópiájáról elmélkedik két tucat szépkorú táncossal a színpadon.”

(Bálint Orsolya/ Vasárnapi Hírek)

Alkotók: Bot Ádám, Juhász Kata és a Szenior Örömtánc Csapat tagjai (Csirmaz Szilvia vezetésével)

Támogatók: EMMI, NKA, Aulea Alapítvány, Műhely Alapítvány

Jegyár: 1500 Ft, diák, nyugdíjas, terézvárosi: 1200 Ft